duminică, 21 februarie 2010

Adu-ti aminte

Sunt cantece pe care nu le uiti, doar le inchizi in caseta cu cd-uri.
Sunt oameni pe care ii construiesti si ii darami cu aceeasi suflare.
Sunt vorbe pe care le spui si iti doresti sa le fi inchis in caseta cd-urilor.
Sunt fapte pe care iti doresti sa le fi facut dintr-o suflare.

...dar exista si timpul care nu are rabdare. Timpul impotriva caruia ne revoltam, ne strambam cu fete stricate ca niste clovni ce isi uita limitele. Jongleriile noastre sunt atat de mici incat cineva ne priveste amuzat ca pe marionetele abiotice.

Sa stii ca nu o sa uiti. O sa regreti, poate o sa te mai doara crampeie de clipe, dar cu siguranta nu o sa uiti. Pentru ca ranile se inchid, dar cicatricile iti amintesc mereu de picaturile rosii. Cearceaful alb care miroase a primavara o sa fie acolo mereu, pentru ca el e constiinta care ucide si da viata.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!