joi, 23 iulie 2009

AMORAL.
-soptea tot in timp ce trupul vibra de placerea autosugestionata.
Evita priviri si asculta valurile ce se spargeau usor nepasator de mal.
Cu teama si ezitare, cantarea fiecare miscare realizand ca depinde de ea. Parea sa stie tot si sa ii fie frica de rasaritul care ar fi putut-o surprinde goala. Goala la propriu si la figurat. Ura sentimentul de goliciune; avea cosmaruri despre asta si convulsiile cumplite nu ii dadeau pace gandindu-se cum ar fi sa ramana fara ea insasi. Isi visase spiritul departandu-se de trup care umbla gol, gol fara haine fara conventiile normale, cu aerul acela superior pe care numai prostii sau consumatii il au.
Macar stia sa se imbrace cand era timpul fara sa devina ieftina sau insistenta. Stii, pentru un moment ea era fata in care iti gaseai placerea, dupa care reveneai in lumea ta, a pseudo-principiilor, a mizeriei pe care nici macar ochii ei ofiliti nu puteau sa le mai suporte.
Mai trist este ca te zgariai in nisipul din parul ei si nu iti dadeai seama, credeai ca este acolo din lipsa pieptenelui, prostule. Era acolo pentru ca voia sa mori sufocat in ea. Da, sa mori inghitind tot nisipul de pe plaja patat de urina necunoscutilor. De-aia nu se pieptana, se amagea doar. Acum voia doar sa scape de sila pe care i-o provoci.
Hai pa, ieftinule!

Niciun comentariu: